2021. nov 04.

Lelki egészség a konyhából – 5 hetes program 2.

írta: Kreatív pszichológia
Lelki egészség a konyhából – 5 hetes program 2.

d805c32d7a86733ea7aaa7c87f4ebfff_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg

Múlt héten a leveles zöldségekkel kezdtük azon ételkategóriák bemutatását, melyek az agyunk, ezáltal a mentális egészségünk megőrzése, vagy visszaállítása szempontjából fontosak. Akinek sikerült a napi 1-2 csésze leveles zöldet beillesztenie az étkezésébe, az már most sokat tett teste megfelelő rost és tápanyag ellátás érdekében. Jöhet a következő és talán könnyebb kihívás: jelenjenek meg tányérunkon  a szivárvány színei, eljött a gyümölcsök és zöldségek ideje.

 

A cikk folytatása itt olvasható: Kovács Szilvia - tanácsadó szakpszichológus weboldala -https://kovacsszilvia.hu/

Szólj hozzá